راهنمای معرفی برای سفارش و خرید اینترنتی کالا و محصولات

۲ مطلب در تیر ۱۳۹۹ ثبت شده است

جاروی فندکی ماشین با قابلیت دمندگی و مکندکی دو کاره

پمپ باد و جاروی فندکی ماشین

یک دستگاه فوق العاده برای نظافت خودرو هم اتاق و هم موتور ماشین
 
اهمیت پاکیزگی خودرو بر هیچ کسی پوشیده نیست. این دستگاه یک جاروی دو کاره که هم دمنده و هم مکنده برای خودرو است و با برق 12 ولتی فندکی خودرو کار میکند. برای تمیز کردن خرده اشغال های اطراف صندلی خودرو و داشبورد کارایی بالایی دارد و براحتی همه جای ماشین شما را تمیز می کند حتی زیر صندلی ها وجاهایی که تمیز کردن آن برای شما سخت است .
 
توسط پمپ باد این دستگاه می توانید باد لاستیکها را تنظیم نمایید یکبار امتحان کنید تا لذت استفاده از این جارو را بچشید.
 

پمپ باد لاستیک و دمنده فندکی ارزان

 

ویژگی ها

  • جاروی برقی و پمپ باد فندکی ماشین inflator
  • بهبود در ترمزگیری خودرو
  • کاهش استهلاک تایر خودرو
  • حداکثر فشار هوا :۲۵۰psi
  • قدرت مکش :۹۰W
  • قدرت باد :۱۲۰W
  • یک همراه خوب در مسافرت برای خانواده ها
  • قابل استفاده برای کسانی که به استخر های دور از محل زندگی میروند( نیازی به حمل تیوپ پرشده ندارید)
  • قابل استفاده برای بازیکنان تیم های ورزشی جهت توپ فوتبال، والیبال بسکتبال و…
  • قابل استفاده برای دارندگان دوچرخه و موتور سیکلت
  • قابل استفاده در مدارس ، دانشگاهها و مراکز فنی حرفه ای و در خیابان و بزرگراه

 

 لینک خرید این محصول

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
مدیر سایت

مراحل تهیه اسپرسو با قهوه جوش و قهوه ساز مخصوص

مراحل تهیه اسپرسو

قهوه جوش قهوه ساز اسپرسو
 

 

انواع قهوه از نظر دم کردن

قهوه ترک ، قهوه فرانسه ، قهوه اسپرسو ، قهوه های دمی ، قهوه های فوری ، اسپرسو دوپیو ، اسپرسو لانگو ، اسپرسو ریستریتو ، اسپرسو ماکیاتو ، اسپرسو کوبانو cubano ،لاته ، ماکیاتو ، کافه لاته ، کاپوچینو ، اسپرسو کن پانا ، کافه بِرِو café Breve ، رِد آی red eye ، بلک آی black eye ، دِد آی Dead eye ، کافه موکا ، آمریکانو  و … تقسیم می شوند.

تهیه قهوه اسپرسو شاید در ابتدا کمی دشوار و هیجان انگیز به نظر برسد اما با داشتن این وسیله کاربردی و شیک باعث میشود تا عطر این دانه های خوش رنگ و خوشبو در فضای منزل شما بپیچد.

مراحل تهیه اسپرسو و سایر نوشیدنی های قهوه با قهوه جوش قهوه ساز اسپرسو

مرحله اول: دانه‌های قهوه باید به ریزترین اندازه آسیاب شده باشند.

مرحله دوم: ابتدا آب سرد را درون قهوه جوش بریزید. به ازای هر فنجان قهوه معادل سه‌چهارم فنجان را با آب سرد پر کرده و داخل قهوه‌جوش بریزید. سطح آب باید تا ابتدای گردنه یا تنگی قهوه‌جوش برسد و از آن بالاتر نرود وگرنه سرریز می‌شود.

مرحله سوم: اکنون پودر قهوه را به آب اضافه کنید. به‌ازای هر فنجان قهوه‌خوری آب، دو قاشق چای‌خوری قهوه.

مرحله چهارم: می‌توانید در صورت تمایل به ازای هر دو قاشق چای‌خوری پودر قهوه، یک قاشق چای‌خوری شکر هم به قهوه اضافه کنید.

مرحله پنجم: وقتی شکر کاملا در آب حل شد، اجاق گاز را روشن کنید؛ با شعله‌ای متوسط رو به کم. اگر شعله زیاد باشد قهوه‌تان می‌سوزد. در این مرحله قهوه را هم نزنید.

مرحله ششم: پس از گذشت زمان اندکی -حدود دو دقیقه- یعنی زمانی که حرارت به حدود ۷۰ درجه می‌رسد، قهوه شروع به حباب زدن از کناره‌ها می‌کند. جمع شدن حباب‌ها حالتی روی سطح قهوه به وجود می‌آورد که آن را اصطلاحا «خامه قهوه» می‌نامند. در این مرحله قهوه را از روی حرارت‌ بردارید تا حرارت و خامه کمی فروکش کنند. هرگز اجازه ندهید حرارت به بالاتر از ۷۵ درجه برسد چون مزه قهوه بیش از حد استخراج خواهد شد.

مرحله هفتم: قهوه‌ جوش را مجددا به آرامی و دقت روی شعله کم قرار دهید و سه بار این عمل را تکرار کنید تا خامه قهوه قوام بیاید.

مرحله هشتم: قهوه را به آرامی در فنجان بریزید و نوش جان کنید.

موافقین ۰ مخالفین ۰
مدیر سایت